فارکسبورسکریپتو

نرم افزارهای ژورنال معاملاتی

مدیریت ترید با استفاده از بهترین نرم افزارهای دفترچه ترید

هیچ تریدری نمی‌توانید تمامی اطلاعات معامله‌های روزهای قبل را به یاد بیاورد. در حالی که تریدرها برای پیشگیری از اشتباهات زمان ترید به این اطلاعات نیاز دارند. تنها ابزاری که در این زمینه به تریدرها کمک می‌کند، دفترچه معامله‌گری است. این ابزارها انواع مختلفی دارند و نرم افزارهای ژورنال معاملاتی از جمله آن‌ها هستند. اما بر چه اساس باید بهترین نرم افزارهای دفترچه معامله‌گری را انتخاب کنیم؟ در این مطلب به این پرسش، پاسخ جامع می‌دهیم.

 

نرم افزارهای ژورنال معاملاتی

نرم افزارهای ژورنال معاملاتی چه انواعی دارند؟
نرم افزارهای دفترچه ترید را می‌توان به دو گروه تقسیم کرد. گروهی از این نرم افزارها، نرم‌افزارهای صفحه گسترده هستند. در حال حاضر رایج‌ترین نرم‌افزارهای صفحه گسترده که برای ایجاد دفترچه ترید مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از اکسل و گوگل شیت. تفاوت اصلی این دو برنامه نیز در این است که گوگل شیت برخلاف اکسل، یک برنامه تحت وب است.

برخی از نرم افزارهای دیگر صفحه گسترده عبارتند از:

  • نرم‌افزار Jotform Tables
  • نرم‌افزار Apple Numbers
  • نرم‌افزار Quip
  • نرم‌افزار EtherCalc
  • نرم‌افزار Zoho Sheets
  • نرم‌افزار LibreOffice
  • نرم‌افزار Apache OpenOffice Calc
  • نرم‌افزار Smartsheet
  • نرم‌افزار Airtable
  • نرم‌افزار Stackby

گروه دوم از نرم افزارهای دفترچه ترید، نرم‌افزارهایی هستند که به‌طور اختصاصی برای بایگانی اطلاعات ترید در بازارهای مالی مختلف توسعه یافته‌اند. بنابراین این نرم افزارها دقیقا برای این کار طراحی شده‌اند و کاربرد دیگری ندارند.

بهترین نرم افزارهای ژورنال معاملاتی

نرم افزار اختصاصی دفترچه ترید، ابزاری است که به شما در ثبت مهم‌ترین اطلاعات ترید کمک می‌کند؛ بنابراین شما می‌توانید بعد از مدتی به لیست‌ها و داده‌های ترید خود برگردید و آن‌ها را تجزیه و تحلیل کنید. تجزیه و تحلیل این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا نقاط ضعف و قوت معامله‌گری خود را بشناسید، نقاط ضعف را برطرف کرده و بر نقاط قوت تاکید کنید.

 

نرم افزارهای ژورنال معاملاتی

 

در ادامه با برخی از نرم افزارهای خارجی دفترچه ترید آشنا می‌شویم:

  • نرم‌افزار ترید سینک: ترید سینک (TraderSync) یک پلتفرم دفترچه معامله‌گری است که برای تریدرهای روزانه در بازارهای سهام و روش معاملات آتی طراحی شده است. امکان دریافت خودکار داده‌ها از حساب‌های مختلف نیز در این پلتفرم ایجاد شده است
  • نرم‌افزار TraderVue: این نرم‌افزار دارای امکاناتی مانند فیلتر کردن و برچسب گذاری معاملات، به اشتراک گذاری اسناد با منتورها، تجزیه و تحلیل ریسک بر اساس ضریب R و … است
  • نرم‌افزار Trademetria: این نرم‌افزار برای معاملات بورس طراحی شده است. از ویژگی این نرم‌افزار می‌توان به ایجاد نمودارها، گزارش عملکرد روزانه پیشرفته، ویرایشگر و امکانات بررسی شرایط بازار سهام است
  • نرم‌افزار Chartlog: چارت لوگ یکی دیگر از نرم افزارهای دفترچه ترید با یک داشبورد قابل تنظیم و کاربردی است که ویژگی‌های مناسبی برای تجزیه و تحلیل و شناسایی بهترین زمان معامله دارد
  • نرم‌افزار Edgewonk: این نرم‌افزار یک پلتفرم آنلاین و تحت وب دفترچه ترید است که از ویژگی‌های آن می‌توان به ارزیابی مدیریت ترید، ویژگی‌های دسته‌بندی پیشرفته، ابزارهای بهینه‌سازی و حتی شبیه‌سازی معامله است

 

نرم افزارهای ضبط صفحه برای معامله‌گران روزانه

علاوه‌بر نرم افزارهای دفترچه ترید، برخی از معامله‌گران روزانه از نرم افزارهای ضبط صفحه (Screen Recording) نیز برای ایجاد یک بایگانی بصری از معاملات استفاده می‌کنند. این نرم افزارها در واقع جایگزینی برای نرم افزارهای دفترچه ترید نیستند اما می‌توان از آن‌ها به‌عنوان یک ابزار مکمل استفاده کرد.

 

نرم افزارهای ژورنال معاملاتی

 

برخی از نرم افزارهای مفید در این زمینه عبارتند از:

  • نرم‌افزار My Screen Recorder
  • نرم‌افزار Camstudio
  • نرم‌افزار Camtasia
  • نرم‌افزار SnagIt

نکات انتخاب نرم‌افزارهای ژورنال معاملاتی

 

نرم‌افزارهای ژورنال آماده، تنوع بسیار زیادی دارند. برای انتخاب بهترین نرم‌افزار پیش از هر چیز باید نیازهای خود را در نظر بگیرید. اولین مورد این است که در چه بازار یا بازارهایی فعالیت می‌کنید و آیا برنامه مورد نظر از آن بازار یا بازارها پشتیبانی می‌کند یا خیر. زیرا بسیاری از این نرم‌افزارها به‌طور اختصاصی متناسب با نیازهای یک یا دو بازار مالی طراحی شده‌اند. البته پلتفرم تحت وب پارس ژورنال دارای این مزیت است که از تمامی بازارهای مالی پشتیبانی می‌کند.

نرم افزارهای ژورنال معاملاتی

 

نکته بعدی که در انتخاب بهترین نرم افزار دفترچه ترید باید به آن دقت کنید، ورودی‌های مورد نظر شما است. بنابراین کافی است یکی از لیست‌های آماده در این ابزارها را باز کنید تا ببینید آیا برای اطلاعات مورد نظر شما ستون یا ردیف وجود دارد؟ از جمله این اطلاعات می‌توان به قیمت‌های ورودی و خروجی، ابزار مورد معامله، تاریخ و ساعت ترید، نوع استراتژی، دلایل ورود به معامله و خروج از آن و … اشاره کرد. از دیگر موارد نیز می‌توان به امکان پشتیبانی از تلفن همراه، پشتیبانی از زبان مورد نظر شما و خدمات پشتیبانی به این زبان اشاره کرد که پارس ژورنال، تمامی این ویژگی‌ها را دارد.

 

چرا پارس ژورنال برترین پلتفرم ژورنال معاملاتی است؟

کار با نرم افزارهای صفحه گسترده نیاز به آموزش دارد و شما باید بتوانید توابع و فرمول‌ها را در این برنامه‌ها ایجاد و استفاده کنید. اما نرم افزارهای اختصاصی دفترچه ترید، امکانات بیشتری دارند. با این حال اگر به‌دنبال پلتفرمی جامع به‌عنوان دفترچه ترید هستید، پلتفرم‌های تحت وب مانند پارس ژورنال بیشترین کارایی را دارند.

پارس ژورنال یک پلتفرم دفترچه وب مهندسی شده است که امکاناتی مانند ایجاد لیست‌های متنوع و پرتفو نامحدود، امکان دسته‌بندی بر اساس استراتژی، آپلود عکس‌هایی از نمودارها، امکان بهره‌مندی از خدمات آموزشی منتورهای بازارهای مالی و امکانات دیگر را در اختیار شما قرار می‌دهد. شما حتی می‌توانید با معرفی این پلتفرم به دوستان خود از پورسانت‌های مناسب بهره‌مند شوید.

 

سوالات متداول

نرم افزارهای دفترچه ترید چه انواعی دارند؟

گروه اول نرم افزارهایی هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید صفحات گسترده دفترچه ترید را خودتان ایجاد کنید. نرم افزارهای اکسل و گوگل شیت از جمله این نرم‌افزارها هستند. گروه دوم نیز نرم‌افزارهایی هستند که به‌طور اختصاصی برای این کار طراحی شده‌اند.

چرا پلتفرم‌های تحت وب بهترین ابزارهای دفترچه ترید هستند؟

اگرچه این پلتفرم‌ها نیز از نظر امکانات با هم تفاوت دارند اما از مزایای آن می‌توان به امکانات متنوع، امکان دسترسی در هر زمان، امکانات دسته‌بندی متعدد و دسترسی از طریق همه دستگاه‌ها و خدمات پشتیبانی مناسب اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا